Barion Pixel

Szülészet-nőgyógyászati terápiák

Szülészet

A nők életében egy meghatározó időszak a gyermekvállalás, a várandósság és az egész életére hatással lévő szülésélmény. Ezen időszakok harmónikus mibenléte attól is függ, hogy milyen fizikai állapotban lép a leendő édesanya erre a varázslatos, folyamatosan változó útra.

Annak érdekében, hogy a női nemi szervek egészségi állapotát megőrizzük, fenntartsuk és újra formába hozzuk elengedhetetlen a megfelelően felépített testmozgás. Sok nézettel ellentétben nem mindegy, hogy egy nő mit és hogyan sportol akár a gyermekvállalás előtt, közben vagy után. 

Ebben tud szakmai csapatunk a legnagyobb segítséget biztosítani minden nő számára. Szakmailag megfelelően felépített edzésekkel és tornákkal, kifejezetten a kismamák változó mozgásszervi és belgyógyászati változásaira adaptáltan segítünk, hogy a várandósság kellemes és panaszmentes időszak legyen mindenki számára. Segítünk abban, hogy a leendő édesanya pozitívan tudjon a szüléshez kapcsolódni és a legjobbat tudja magából kihozni mind testileg, mind lelkileg egyaránt.

Ez számunkra azért is fontos, hiszen, ha az édesanya jól érzi magát és boldog, akkor gyermeke is boldog, kiegyensúlyozott lesz. A legfontosabb pedig nem más, mint hogy ők ketten együtt egy egészet alkotnak. 

A szülés utáni regeneráció pedig egy egész életet meghatározó folyamat lesz. Ezért is törekszünk arra, hogy minden szülés utáni torna egyénre szabott legyen és a nő számára megfelelő tempóban történjen meg a feladatok elsajátítása. Nagy hangsúlyt fektetünk a hasizmok regenerálására, a gátizomzat működésére és a légzés normalizálására. 

Minden óránkon törekszünk arra, hogy jó hangulatban kapcsolódhasson ki és töltődhessen fel a nő, miközben a saját testének a legjobbat biztosítja.

Nőgyógyászat

A medencefenék állapota minden korosztály számára fontos, hiszen olyan élettani folyamatokban is részt vesznek, mint a belső szervek megtartása, normál funkciójuk segítése, a szülés levezényelése, a változó kor okozta hormonváltozásokhoz való alkalmazkodás. 

Fontosnak tartjuk, hogy ezen izmainkkal nem csak akkor kell foglalkozni, amikor már problémát jeleznek, hanem nagy hangsúlyt kell fektetni a megelőzésre, illetve a női nemiség és testtudat formálása érdekében a tinédzserek, fiatal felnőttek oktatására is.

Várunk mindenkit, aki szeretne tudatosabban foglalkozni a gátizomzatának működésével, valamilyen vizelet vagy székletürítési problémája jelentkezik, vagy szülés utáni medencefenék környéki diszkomfort érzet áll fenn. Az intimitás teljes figyelembevétele mellett igyekszünk segíteni annak érdekében, hogy egy teljes értékű életet élhessen minden nő.