Barion Pixel

Sükei Zsuzsa

Bihari Kitti

Sükei Zsuzsa, gyógytornász

Sükei Zsuzsa vagyok, gyógytornász-fizioterapeuta. 2022-ben szereztem meg a diplomámat a Debreceni Egyetem Népegészségügyi karán, majd ugyanebben az évben elkezdtem a Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetemen a Humánkineziológia Msc szakot, melyet még jelenleg is folytatok. 

Mindig is az életem részét képezte a sport és a mozgás, ezért is döntöttem úgy, hogy ezzel  kapcsolatosan szeretnék tanulni, majd a későbbiekben ezen a vonalon elhelyezkedni. 16 évig versenyszerűen kosárlabdáztam, elsőként a Debreceni Sportiskolánál kezdtem, majd később a DEAC-nál folytattam, illetve az egyetemi kosárlabdacsapat tagja is voltam. A sport által megtanultam kitartóan és alázatosan dolgozni egy közös cél elérése érdekében. Megtanított arra, hogy hogyan kell csapatként együttműködni, tisztelni és segíteni egymást. Sportolóként nekem is voltak komolyabb sérüléseim, ezáltal volt alkalmam a saját bőrömön is megtapasztalni a gyógytorna hatásosságát.

Magamat egy jó képességű, vidám, mosolygós, segítőkész, érdeklődő és ambiciózus lánynak tartom, így minden erőmmel azon vagyok, hogy a legjobb szakemberek egyike lehessek.

A kosárlabdához valamilyen szinten hű maradtam és 2022 augusztusa óta a DEAC Kosárlabda Akadémián dolgozok gyógytornászként, illetve 2023 júniusától a Debreceni Gyógytornaközpont csapatát is erősítem. Az óráimat igyekszek a legnagyobb szakmai tudással és odafigyeléssel tartani, illetve mindig próbálok belecsempészni egy kis mosolygást és jó kedvet, hiszen jó társaságban és jó kedvben minden jobban telik. ☺

Képzéseim:

  • Kinesio tape tanfolyam
  • Dynamic tape tanfolyam
  • Köpöly terápia
  • Lökéshullám terápia