Barion Pixel

Evminov gerinctorna

Az Evminov gerincterápia egy, speciálisan erre a terápiára kifejlesztett padon történő nyújtó és a törzs izmait erősítő gyakorlatokat alkalmazó gyógytorna, mellyel a gerinc regenerálódását tudjuk biztosítani.

Eminov Gerinctorna

A terápia biztonságosan és hatékonyan csökkenti a gerincprobléma okozta tüneteket, javítja a lágyrészek rugalmasságát, növeli az izomerőt és megtanulva otthonában is (pad megléte feltétel) képes végezni a páciens a gyakorlatokat.

Az Evminov padon végzett nyújtás tehermentesíti a gerincet, a személyre szabott gyakorlatok pedig erősítik, regenerálják a gerincet stabilizáló mély hátizmokat is, valamint hatással vannak a hasizmok, kar és láb izmainak állapotára is. Eleinte több nyújtó, majd fokozatosan egyre több erősítő gyakorlat szerepel a programban. Ezáltal fokozódik az anyagcsere és a sejtek tápanyagellátása, javulnak a gerinc strukturális funkciói, valamint megteremtődnek a porckorong regenerálódáshoz szükséges feltételek.

Javasoljuk az irodai és ülő munkát végzőknek, a derékfájdalommal élőknek, a gerincsérv tüneteitől szenvedő pácienseknek, illetve azoknak a sportolóknak is, akik egyoldalú sportot űznek, vagy nem fektetnek elég hangsúlyt a gerinc izmainak lazítására, erősítésére.