Barion Pixel

Egyéni gyógytorna

Az egyéni gyógytorna alkalmakat mindig egy konzultáció előz meg, mely során egy részletes és pontos anamnézis felvétel történik. Ezáltal kap információt a gyógytornász a felmerülő problémáról, a mozgásszervi állapotról és a megelőző orvosi dokumentációkról. Ezeken a konzultációkon jön létre a betegvizsgálat, mely különböző módszerekkel (aktív, passzív technikák, funkcionális tesztek) történik. A széleskörű vizsgálat alapján tudja a gyógytornász felállítani a terápiás célt, melyet alaposan átbeszél Önnel. Ezután valósulhat meg a következő alkalomtól a célzott, személyre és problémára adaptált terápia. A gyógytornász szerint, ha speciális kezelésre (FDM, triggerpont, köpöly, McKenzie, stb) lenne szükség jelezni fogja Önnek és átbeszélve, közösen döntenek a terápia kivitelezési lehetőségeiről.

Kérjük meglévő orvosi papírjait mindenképp hozza magával!

Abban az esetben is amikor nem biztos benne, hogy milyen csoportos torna vagy sport lenne Önnek a legmegfelelőbb, kérjük jelentkezzen egyéni konzultációs időpontra és ott mindent részletesen át tudnak beszélni kolléganőinkkel!

Az egyéni gyógytorna során, mint ahogy az a nevében is benne van, a páciensen kívül a gyógytornász van jelen, ezzel is biztosítva a nyugodt környezetet és a valóban személyre szóló kezelést.

Ajánlott minden korosztálynak! Gerincproblémák (scoliosis, gerincsérv, stb), akut vagy régóta fennálló fájdalmak esetén, műtét előtti vagy utáni állapotokban, reumatológiai problémák esetén, mozgásszervi panaszok esetén, idegrendszeri érintettségű kórképek során és sérülések kezelése esetén is hatékony megoldásokat tudunk biztosítani. 

Várandós édesanyáknak vagy éppen szülést követően is személyre szabott segítséget tudunk nyújtani!

A gyógytorna központban gyerekeket is szívesen fogadunk, hiszen szakembereink között gyerekekre specializálódott gyógytornászok is dolgoznak!

Bejelentkezés az alábbi telefonszámon: +36 20 412 3947