Barion Pixel

Oláh Zsófia

Bihari Kitti

Oláh Zsófia, gyógytornász

Erdeiné Oláh Zsófia vagyok, gyógytornász-fizioterapeuta, jógaoktató.

Gyógytornászként 2016-ban végeztem a Debreceni Egyetem Népegészségügyi karán, azóta rehabilitációs területen dolgozom. Munkám során számos különböző mozgásszervi problémával találkozom, így fontosnak tartom a folyamatos önképzést. Ez motivál, hogy lépést tartsak az újabb ajánlásokkal, megismerkedjek az újabb technikákkal.

Az egészségügyben töltött évek ugyanakkor megtanítottak arra is, hogy mennyire fontos megbecsülni – az egyébként természetesnek vett – szabad mozgás lehetőségét! Hálát adni azért, ami adott, ami a miénk! Minden egyes nap arra törekszem, hogy a test és lélek harmóniáját megtartsam, szükség esetén helyreállítsam! Ebben tökéletes partner a jóga!

A jóga új utat nyitott meg előttem fizikálisan és mentálisan is. Minél többet gyakorlom, annál nagyobb igényem van rá, ezért 2022-ben elvégeztem a hatha jóga oktatóképzést. Elsősorban saját ismereteimet szerettem volna bővíteni, végül azonban a saját gyakorlás mellett elkezdtem csoportos jóga órákat is tartani. Az „együtt gyakorlás” ad egyfajta lendületet, motivációt a fejlődésre, ami még izgalmasabbá teszi az utat!