Barion Pixel

Krajczár Sára

Bihari Kitti

Krajczár Sára, gyógytornász

Krajczár Henrietta Sára vagyok, gyógytornász-fizioterapeuta. 

Diplomámat 2023-ban szereztem meg a Debreceni Egyetem Egészségtudományi Karán.

Személyes tapasztalat útján jöttem rá, hogy az időben elkezdett mozgásfejlesztés és gyógytorna foglalkozás nem csak a gyermekkorban szembekerülő akadályok legyőzését könnyíti meg, hanem a felnőttkorban jelentkező problémák, fájdalmak megelőzésére is alkalmas. 

Az egyetemi évek alatt a prevenciós tornák és a mozgásrehabilitáció széles spektrumával ismerkedtem meg, így felnőttkori mozgásszervi eredetű problémákkal szívesen foglalkozom. Szívügyemnek mégis a gyermektornákat tekintem, mint például a szenzoros mozgásfejlesztést az apróbb páciensekkel, a lúdtalp- és tartásjavító tornát a nagyobbakkal. 

A mozgásterápia mellett a manuális kezeléseket érzem magaménak, így az érettségit követően a masszázs, az egyetem alatt pedig az indiai babamasszázs és az ERGON® eszközös lágyrészmobilizációs technika ismereteit sajátítottam el. Jelenleg az FDM (fascia disztorziós modell) terápiát tanulom. Fontosnak tartom a tudásom bővítését, így az elkövetkező időszakban további tanfolyamok elvégzését tűztem ki célul, hogy a kezeléseimet a lehető legnagyobb szakértelemmel végezhessem.  

A közös munka során a pácienseim elhivatottságra és vidámságra számíthatnak az óráimon, legyen szó akár kicsikről, akár nagyokról. 

Várlak szeretettel a Gyógytorna Központban!