Barion Pixel

Lugosi Ágnes

Bihari Kitti

Lugosi Ágnes, gyógytornász

Lugosi Ágnes vagyok, gyógytornász-fizioterapeuta, TRX edző.

Gyógytornász diplomámat 2023 júniusában szereztem meg a Debreceni Egyetem Egészségtudományi karán.  Már tanulmányaim alatt is érdeklődtem a különböző sportok iránt, éppen ezért a szakdolgozatomat is ebben a témában készítettem el. 

Számomra nagyon fontos a sport, az életem szerves részét tölti ki. Ebből kifolyólag jelenleg is a Testnevelési Egyetem Humánkineziológia MSc szakán folytatom tanulmányaimat.

Célom, hogy minél jobban elmélyítsem tudásom a sporttudomány területén, amiért részt vettem már különböző tanfolyamokon: Sportrehabilitációs Tréner, Kineziotape és sporttape, valamint Flossing tanfolyamon, amelyekkel még több segítséget szeretnék nyújtani edzettjeim számára.

Fontos számomra az egészséges életmód, ezért rendszeresen sportolok és figyelek az egészséges táplálkozásra. A fitness és a funkcionális edzés világa mindig is közel állt hozzám és ezen belül az egyik leghatékonyabb edzésnek a TRX-et találom, ugyanis ez egy saját testsúlyunkat felhasználó, rendkívül intenzív, izomerősítő, koordináció és állóképesség fejlesztő edzésforma, amivel rövid időn belül látványos eredményeket érhetünk el. 

Célkitűzésem, hogy átadjam az embereknek azt az érzést, amit ez a sport nyújt számomra, hogy a mozgás a mindennapjaik szerves részévé váljon.