Barion Pixel

Szülés utáni regenerációs tréning

A szülés utáni regeneráció mindenki számára más, hiszen minden nő teste és lelke másképp, máshogyan élte meg a szülési folyamatot. A regenerációt nagyban befolyásolja a szülést megelőző fizikai állapot, valamint az, hogy a nő mennyire tudatos a saját testének változásaival kapcsolatban.

Így a regeneráció első fázisa mindig egyéni formában történik meg, melyről egyéni kezeléseink között olvashat bővebben.

Amennyiben a regeneráció folyamata eljut abba az időszakba, hogy egy nő megfelelően tudja használni hasizmait, megfelelően képes gátizmait tartani és lazítani, valamint a várandóssággal megváltozott légzésminta normalizálódott, akkor csoportos formában is végezhető a tréning.

A tréning során a mindennapi életben végzett gyakorlatokkal, mint pl guggolások, emelések, révén fejlesztjük tovább az izom és ízületi rendszert, valamint növeljük a test ellenálló képességét a váratlan helyzetekre való megfelelő reagálással. A torna során fokozottan ügyelünk a gerinc és a többi ízület védelmére is. Jelentősen nehezebb gyakorlatokkal és változatosabb eszközhasználattal tudjuk biztosítani a nő számára, hogy elérje a kitűzött célt, melyet biztonságos keretek között tehet meg. 

A tréning célja, hogy egy olyan fejlettségi szintet érjen el a nő, mellyel bármilyen más sporttevékenységet is biztonsággal végezhet. 

Óráink kis létszámban (max 6 fő) zajlanak és nagy gondot fordítunk arra, hogy ne csak megélje a gyakorlatokat a nő, hanem meg is értse, hogy mit miért csinálunk. Ezért minden funkcionális gyakorlatot bemutatunk, elmagyarázunk és korrigálunk.

Ez a fajta tréning egy magas szintű önismeretet is ad a nő számára teste működéséről és regenerálódásáról, mindezt egy jó hangulatú óra keretében.

Az óra csak előzetes egyéni konzultáció és alapozó egyéni szülés utáni regenerációs tréningeken való részvételt követően látogatható!