Barion Pixel

Csoportos tornák

Csoportos tornáink kis létszámban (max 8 fő) várják mindazokat, akik szeretnének jó hangulatban mozogni, edzeni. Óráinkat csak gyógytornászok tartják, így a fitnesz edzéseket is ötvözik a szakmaisággal, ezzel is többet adva a vendégeknek. Amennyiben valaki nem tudja, hogy mely óratípus lenne számára a legmegfelelőbb, érdemes egy gyógytornász konzultációt kérni.

Óráink elsősorban a megelőzésre fektetik a hangsúlyt, de a meglévő mozgásszervi panaszokat is sikeresen tudjuk kezelni. Minden óratípusunk egyszerre figyel az izomerősítésre, az izmok megfelelő rugalmasságára, valamint a keringési rendszer jótékony fejlesztésére és a légzésminták normalizálására. A tornák során többféle testhelyzetben és sokszínű eszközhasználattal segítjük a még hatékonyabb fejlődést.

Csoportos bérleteinkkel pedig bármelyik óratípuson részt lehet venni, ezáltal is többféleképpen lehet fejleszteni a testet. A csoportos foglalkozásoknak mindig pozitív hatása van a lelki állapotra és a szociális kapcsolatokra is. Óráink magas endorfin termeléssel járnak, így a mosoly és jókedv elkerülhetetlen!