Barion Pixel

Denevérpad

 

A Denevérpad egy speciális gerincnyújtó orvosi eszköz. Elsősorban gerincsérvek, csigolyaelcsúszás, gerincferdülés, izomrövidülés művi beavatkozás nélküli gyógyítására, másodsorban ezen betegségek megelőzésére szolgál.

Magyar találmány, amely az Európai Unióban szabadalmi jogosultságot, elnevezése pedig védjegyoltalmat élvez. Az egyetlen olyan orvosi eszköz, mely egyszerre képes eleget tenni a gerincgyógyászati eszközökkel szemben támasztott számtalan kihívásnak: kíméletesen, személyre szabottan, egyedi igények szerint, biztonságosan képes regenerálni gerincünket. Segítségével megelőzhetőek illetve megállíthatóak a gerinc leépüléses degeneratív folyamatai, testsúly, testmagasság és életkor határai nélkül.

A Denevérpad újdonságai révén önálló, a gravitációs állványok funkcionalitásával össze sem hasonlítható találmány!

Elsőként oldotta meg azt a kihívást, amely széles körben, tette biztonságossá és hatékonnyá a gerincgyógyításban az inverz nyújtási technikát.
Új gyógymódként is tekinthetünk rá, mert az alkalmazott metodika megvalósítási igénypontjait a világon még sohasem alkalmazták korábban sikeresen! A hagyományosan, más nyújtási eljárásokkal megoldhatatlannak vélt esetek nagy részében is a Denevérpad kitűnően használható!
A kúrát egy gyógytornász-fizioterapeutával végzett konzultáció előzi meg,ahol megtörténik a gerinc mozgásvizsgálata,anamnézisfelvétel,mely alapján megtörténik a kezelési terv felállítása.