Barion Pixel

Batári Fanni

Batári Fanni, Gyógytornász

Batári Fanni vagyok gyógytornász -fizioterapeuta. 2020-ban végeztem a Debreceni Egyetem Népegészségügyi karán jeles minősítéssel. Egyetemi tanulmányaimat megelőzően gyógy- és sportmasszőr OKJ-s képesítést szereztem Budapesten. Nagyra értékelem a rehabilitáció területét hiszen komplex terápia zajlik, melynek egyik legfontosabb komponense a gyógytorna.

A rehabilitáció mellett a prevenciót is rendkívül fontosnak tartom és örülök ,hogy egyre inkább előtérbe kerülnek a mozgásszervi betegségek megelőzésére irányuló tevékenységek, az egyéni felelősségvállalás. Szakdolgozatom kutatómunkája során 9 hónapig dolgoztam a Kenézy Kórház Gyermekrehabilitációs Osztályán ahol egy kamasz és két csecsemő komplex terápiájában is folyamatosan és aktívan részt vettem, ezért a fiatalokkal, gyerekekkel történő együttműködés is a szívemhez nőtt. Olyan szakmát választottam ahol elengedhetetlen önmagunk fejlesztése.

Oklevelem megszerzése óta elvégeztem a McKenzie tanfolyam A részét, mely a lumbális gerinc problémáival, fájdalmának menedzselésével foglalkozik. Részt vettem és sikeresen teljesítettem a 3D Scoliosis Terápia Tanfolyam I-II. részét mellyel megismertem és elsajátítottam a scoliosis kezelésének egyik leghatékonyabb módszerét, a Schroth módszert.

Szívesen segítek különböző gerincproblémák, scoliosis, gerincferdülés, gerincsérv esetén,traumatikus sérülések, törések után. Forduljanak hozzám bizalommal a szülők is, szívesen segítek a gyerekek korai fejlesztésében akár csecsemőkortól kezdődően veleszületett vagy szerzett mozgásszervrendszert érintő betegségek esetén.

További információért forduljanak hozzám bizalommal az alábbi email-címen: fanni19951229@gmail.com vagy a +36701979100 telefonszámon.